dinsdag 25 juni 2013

Tandheelkunde kwakzalver veroordeeld tot voorwaardelijke straf.

Tandheelkunde kwakzalver veroordeeld tot voorwaardelijke straf.

Het Openbaar Ministerie overweegt hoger beroep tegen Martha Bosscher


Onlangs werd natuurgenezeres Martha Bosscher door de rechtbank Noord-Holland te Haarlem veroordeeld tot een voorwaardelijke straf, het Openbaar Ministerie overweegt in beroep te gaan want er was twee jaar gevangenisstraf geëist tegen deze gevaarlijke kwakzalver. Martha Bosscher is tevens bekend van de gelijknamige stichting die actie voert tegen de gangbare lokaal anesthesie in de tandheelkunde en Martha Bosscher, waarschijnlijk zelf vernoemd naar de bol, want laten we eerlijk zijn: als je dit soort kolder durft te beweren dan ben je gewoon een domme oliebol!

Met vrienden als Martha Bosscher heeft de Bosscher stichting natuurlijk geen vijanden meer nodig; een Sylvia Millecammetje uithalen en dan denken dat je met je strafblad serieus genomen wordt als het gaat om het articaïne probleem? Wij dachten dus van niet!

Je zou denken dat iemand echt ten einde raad moet zijn om een gevaarlijke kwakzalver als Martha Bosscher te volgen; maar warempel, er behoren zelfs twee tandartsen tot de Bosscher apostelen. Wellicht dat het dan ook tijd is de beroepsstatus van tandartsen en volgelingen Mariane Govers en Kees Jaap Hoevers eens nader tegen het licht te houden. Vooral weer die titel “tandarts adviseur” die NMT collega Hoevers hanteert, ronduit belachelijk en zonder enige waarde (waar kennen we dat ook al weer van?). Maar wellicht zouden zij kunnen beginnen met het lezen van het boek “Lokale anesthesie in de tandheelkunde” van Dr. H.S. Brand.

Een ieder heeft natuurlijk recht op een afwijkende mening, maar een gehele stichting en website gebaseerd puur en alleen op een vermoeden? Vreemd, want het klinkt een beetje opdringerig; net als het opdringen van allerlei nep-behandelingen aan een kanker patiënt bijvoorbeeld en dat is natuurlijk waar de Bosscher Stichting haar naam graag aan verbind.
Dus neem die verantwoording Kees Jaap Hoevers & Mariane Govers en lever beiden jullie bul in want wetenschappers zijn jullie klaarblijkelijk niet, en dat is wel een vereiste met een tandartsbul op zak.

Tenslotte is het natuurlijk ook erg pijnlijk als je je als advocaten kantoor, De Voort Hermes De Bont, Advocaten en Mediators te Tilburg, qua naam lijkt te verbinden aan een stichting, vernoemt naar een veroordeelde delinquent. Enig juridisch advies vooraf had mw. Bosscher namelijk een veroordeling kunnen schelen en belangrijker nog, haar patiënte haar leven. Misschien nog interesse in het sponsoren of coördineren van de “Joran van der Sloot” Foundation? Robert Mikelsons Stichting? Zoek de uitdaging, sponsor ze allemaal!

Wie coördineerd trouwens het juridisch advies van de nog op te richten “slachtoffers van Martha en haar Bosscher stichting stichting”; omdat we met een beperkt budget moeten zien rond te komen vragen wij uw bijdrage ;-)


NB. Dit bovenstaande artikel is zowel voor de consument als de professioneel geïnteresseerde!